top of page

Kerkdienst

Elk mens heeft een innerlijk verlangen om te beantwoorden aan het doel waarvoor we zijn gemaakt. Wij geloven dat we onze bestemming vinden in een leven met God. Om vanuit deze Bron samen met elkaar het leven te delen. Juist in Almere Haven is er veel behoefte aan saamhorigheid, hoop en liefde. Veel mensen verlangen naar zegen, genezing en antwoorden op levensvragen in de moeilijke fases van het leven.

 

Samen met elkaar ontdekken we bij Hart voor Haven de enorme troost en hoop die de Bijbel te bieden heeft. Zingen we prachtige liederen voor God en bidden we voor elkaar en onze stad! Wil je weten wie God is en wie Jezus voor je wil zijn? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat geloven is? Kom je al jaren in de kerk of helemaal nooit. Gelovig, niet gelovig of anders gelovig, iedereen is welkom. De samenkomsten vinden plaats in een ontspannen, gezellige en warme sfeer. Koffie, thee, koek, gesprekken, praktische uitleg over de Bijbel en gebed voor een ieder die dat wil.

We komen bijeen in een dienst om elkaar te ontmoeten en bijEEN om samen Jezus te ontmoeten. Elke week komen we op zondagmiddag bij elkaar in de ‘Goede Rede’ (Kerkgracht 60). Je kunt binnenlopen vanaf 14.10u en we beginnen om 14.30u. Van harte uitgenodigd!

bottom of page