top of page

Hart voor Haven voor jou!

Hart voor Haven is een enthousiaste en eigentijdse christelijke kerk van veelal jonge mensen. Maar ook ouderen voelen zich er thuis. We worden vaak omschreven als een warme en bruisende kerk en er is van alles te doen. Het werk van Hart voor Haven bestaat uit een aantal pijlers. Hierin focussen we ons met name op jeugd & gezin. Maak kennis met onze veelkleurigheid. 

39875600_1593340167436577_19293945201982
Jongerenwerk

Het is in de tienertijd cruciaal om goede vrienden te hebben. Als heel je leven op zijn kop staat, waarom dan niet het gelijk goed aanpakken? YouthPort jongerenwerk biedt jongeren een geweldige ontmoetingsplek, en talloze mogelijkheden om te groeien in geloof!

kerngroepenoverzicht-haven1.jpg
Wijkwinkel

Waar wij voor staan is een luisterend oor, een helpende hand, een arm om de schouder en een goed gesprek om in alle omstandigheden nog veel meer van het leven te ontdekken.

Naast het bieden van een helpende hand organiseren we tal van activiteiten met als doel dat we groeien en bloeien als samenleving.

Kortom: basisbehoeften en liefde voor iedereen!

Image by Daniel Chekalov
Kinderwerk

Een van onze pijlers is het kinderwerk. Het jaarlijkse zomerfeest in de vakantie, de KinderBijbelClub, de Zondagsschool en nog veel meer. Het zijn plekken waar kinderen in een omgeving van liefde en veiligheid mogen groeien en bloeien...

23226721_1797824296912891_195479438_n.jp
Kerngroepen

De kerngroep is dé plek waar medegelovigen elkaar ontmoeten om te groeien in geloof en liefde voor God en omzien naar elkaar. Dit zijn vaste groepen waar we gezellig samenkomen bij iemand thuis, de Bijbel openen, samen bidden en samen optrekken in ons leven met Jezus.

We vinden het belangrijk dat we elkaar leren kennen, zodat we in goede en slechte tijden betrokken kunnen zijn met elkaar. Iedereen die graag meer wil leren uit God’s Woord en zich verbonden voelt met Hart voor Haven is van harte welkom om een van onze vier  kerngroepen in Almere Haven te bezoeken.

Image by Nik MacMillan
Vrijwilligersacties

Of het nu gaat om een concrete actie in de wijk, of een voedselactie waarbij we met een groep vrijwilligers de hele RAI leeghalen, jaarlijks genieten we van heel veel mooi werk wat we mogen doen voor de ander binnen en buiten de stad. Samen dienstbaar willen we dienstbaar zijn. 

bottom of page